1930 Bafraspor ile Alaçamspor Mücadelesi Beraberlikle Sonuçlandı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1930 Bafraspor ile Alaçamspor Mücadelesi Beraberlikle Sonuçlandı

1930 Bafraspor ile Alaçamspor bu zorlu önemli maçta 1'er puanı  paylaştılar

Berkay Yavuz, Fatih Yüzbaşı ve Türker Karabayır hakem üçlüsünün yönettiği ve damgasını vurduğu  Samsun Süper Amatör  Bölgesel Bal Ligine yükselme maçlarının 7. haftasında 1930 Bafraspor  ile Alaçamspor Furkan Sefa, Halim Boşnak ve Burak ile Celil Kurt'un karşılıklı golleriyle 2-2 berabera kalırken puanları da paylaştılar.

Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının sersinin 7.  haftasında 1930 Bafraspor, Alaçamspor'u Bafra Şehir Stadyumunda konuk etti.

YER : Bafra Şehir Stadyumu 

HAKEMLER : Berkay Yavuz * - Fatih Yüzbaşı *  - Türker Karabayır *

1930 Bafraspor : Okan -  Ogün - Mahmutcan  -  Seyfullah - İbrahim - Hüseyin Ali Osman  - Muhammet - Halim (C) - Furkan Sefa - Mehmet 

Teknik Direktör : Birol Us 

YEDEKLER :  - Mümin- Melih Akça - Yusuf -  Emre İleri - Berat -  - Gökdeniz - Burak - Öskan 

Alaçamspor 

Cem - Serkan - Murat - Oğuz - Mustafa Kardil - Burak - Murat - Uğur - Kazım (C) - Burak - Celil Kurt 

Teknik Direktör : Ahmet Karadağ 

YEDEKLER :

Burak - Üyes - Fehmi - Ramazan - Emircan -. Burak - Gökhan - Coşkun 

GOLLER : 13 Dakika Furkan Sefa - 90+7 dakika Penaltıdan Halim Boşnak Bafraspor 

1 Dakika Burak Kus - 58 dakika Celil Kurt Alaçamspor 

İlk yarıya daha iyi ve hızlı başlayan Alaçamspor 1 dakika da Burak Kus ile bulduğu golle maçta 1-0 öne geçti. Bafraspor bu gole karşılğı geçikmedi 13 dakika Furkan Sefa ile bulduğu golle maçta durumu 1-1'e getirdi.  İlk yarıda orta saha mücadelesinde geçen maçta 1930 Bafraspor Ogün ve Mehmet ile gol pozisyonundan yararlanazmaken, Alaçamspor ise Celil Kurt ve Uğur Yetkin ile tehlikeli yaşattı.

Her iki ekipte ilk yarıda başka gol bulamayınca iki ekipte soyunma odasına 1-1 eşitlikle girdi.

 

İkinci yarıya da ilk yarıda olduğu gibi iyi başlayan Alaçamspor 58 dakikada golcü futbolcusu Celil Kurt ile bulduğu golle karşılaşmada 2-1öne geçti. İlk yarıda durgun ve vasat  oynayan 1930 Bafraspor beraberlik için Alaçamspor kalesine yüklendiği dakikalarda kalesinde kontra ataklardan tehlike yaşadı. Alaçamspor takım kaptanı Kazım Sayyar etkili paslarıyla takım arkadaşlarını hem yönlendirirken,  gol pozisyonları yarattı. 1930 Bafraspor Mehmet ile bulduğu gol ofsayt gerekçesiyle iptal edilince 1930 Bafraspor beraberlikten oldu.

Son dakikalarda maçın hakemi Berkay Yavuz karşılaşmaya 8 dakika uzatma verdi. Uzatma dakikaları heyecan fırtınası şekilin de maçta Alaçamspor üçüncü golü kovalarken, 1930 Bafraspor da beraberlik golü peşindeydi. 90+6 gelişen 1930 Bafraspor atağında rakip kale içindeki bir pizisyonda maçın hakemi Berkay Yavuz penaltı atışına hüküm etti.
Penaltı atışında topun başına geçen 1930 Bafraspor takım kaptanı Halim Boşnak 90+7 penaltıdan attığı golle karşılaşmaya yine denge getirerek durumu 2-2 yaptı. Bu golde maçın skorunu tahin eden gol olurken her iki ekipte 1'er puan hanesine yazdırdı. Alaçamspor Sondakika da yediği golle puanını 16'ya çıkarırken Liderliğine de sürdürdü, onu en yakın takipçisi 1930 Bafraspor ise bu beraberlikle puanını 13 yaparken ikinci sıradaki yerini korumuş oldu.

Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off serisinin 8 haftasında 1930 Bafraspor Havza Belediyespor'un sahadan çekilmesi ile birlikte hanesine 3 puanını yazdırdı. 

Lider Alaçamspor ise Pazar günü saat 14:00'de başlayacak olan maçta zorlu Tekkeköyspor'a misafir olacak. Maç sonunda Alaçamspor teknik heyeti ve futbolcuları hakem üçlüsüne itirazlarını sürdürmeye devam etti, hakem üçlüsü sahayı polis korumasıyla terk etti.

Bal Ligi Play Off serisinin ikinci devresindeki maçlar zorlu geçiyor son ana kadar Alaçamspor, Bafraspor, Tekkeköyspor, Termespor ve Bafra FK son ana kadar mücadeleri sürecek, bu gün oynan maçta onu gösterdi, adralini bitmeyen temposu düşmeyen mücadelesi bitmeyen bir maç seyrettirdiler her iki ekipte maça gelen taraftar topluluğuna.

Bafraspor Kulüp Başkanı Atakan Alaçamlı, Yönetimi, İyi Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Yönetimi,  Bafra FK Başkanı Kürşad Şahin, Yönetimi,  Belediye Spor Müdürü Yusuf Danışmaz, Samsun ASKF Başkanı ve TASKK Genel Başkan Yardımcısı Şenel Aydın, Samsun TÜFAD Başkan Yardımcısı Muharrem Tosun  ve çok sayıda taraftar gurubu izledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Astsubay Tolga PEHLİVAN Şahadetinin 5.Yılında Kabri Başında Dualarla AnıldıÖnceki Haber

Astsubay Tolga PEHLİVAN Şahadetinin 5.Yı...

Milliyetçi Hareket Partisi 28.Dönem Samsun Milletvekili Aday ListesiSonraki Haber

Milliyetçi Hareket Partisi 28.Dönem Sams...

Yorum Yazın