Güngör Ailesinin Mutlu Günü

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Güngör Ailesinin Mutlu Günü

Deniz ile Engin Mutluluğa Yelken Açtılar

Fatma, Turhan Kobal'ın biricik kızları  Deniz ile Güngör Ticaret Samsunspor Aileler Platformu Bafra Şubesi Başkanı Ramazan ile Esma Güngör'ün biricik erkek evladı Engin Güngör  Royal Garden Kır Bahçesin'de yapılan dillere destan düğün merasimi ile evliliğe mutluğu adım attılar.

Siyaset ve iş dünyasının katıldığı düğün ilk olarak Güngör Ailesinin babaocağı Kemal Paşa Mahallesi'nde davetlilere toplu yemek ikram  verildi.

Akabinde akşam gelin alma sonrası Çiçegi burnun da yeni çift Deniz ve Engin Güngör Royal Garden Kır Bahçesine davetlilerin alkışlarıyla girerek ilk danslarını gerçekleştirdiler.

Bafra sevilen simaların da eşraflarından esnaflarından olan Ramazan ile değerli eşi Esma Güngör misafirlerini dışarda karşılarken mutlulukları gözlerinde okunuyordu.

Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç'ın Nikahını kıydığı yeni çitf şahitlerini ise Bafra MHP eski ilçe Başkanı Abdurrahman Çamaş, Bafra MHP ilçe Başkanı Barbaros Turna ile BBP MKYK üyesi Bahadır Şahin yaptı.

Deniz ile Engin Güngör'ün Nikah merasiminin ardından Pasta kesimi gerçekleşti. 
Pasta kesiminden sonra davetliler yeni çifti tebrik ederken, hediyelerini de taktim ettiler.

Düğün ilerleyen saatlerinde davetliler iki yerel sanatçının konuk olduğu sahne ile davetlileri çoşturdu. 

Fatma, Turhan Kobal'ın biricik kızları  Deniz ile Güngör Ticaret Samsunspor Aileler Platformu Bafra Şubesi Başkanı Ramazan ile Esma Güngör'ün biricik erkek evladı Engin Güngör  Royal Garden Kır Bahçesin'de yapılan dillere destan düğüne, Bafra Belediye Başkanı Hamit Kılıç, İYİ Parti Bafra ilçe Başkanı Aydoğan Yılmaz, Bafra Eski MHP ilçe başkanı Abdurrahman Çamaş, iş insanı BBP MKYK üyesi Bahadır Şahin,Bafra Pazar yerleri Odası Başkanı Ertan Atan,Bafra Pazar Yerleri Odası  Yönetim kurulu üyesi Sezai Güngör, AK Parti Bafra eski ilçe başkanı Tuncay Yurduseven, Bafra Siyaseti, Bafra iş dünyası, Muhtarlar, çok sayıda esnaf, eş, dost,akraba ve arkadaşları GÜNGÖR Ailesinin bu mutlu günlerinde yalnız bırakmadı.

 

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Murat Övünç Konseri Bafra'da neden iptalÖnceki Haber

Murat Övünç Konseri Bafra'da neden iptal

Olivier Ntcham Samsunspor'daSonraki Haber

Olivier Ntcham Samsunspor'da

Yorum Yazın