Bafra 1453 Fetihspor Şampiyon olarak Süper Amatör Ligine Yükseldi

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Bafra 1453 Fetihspor Şampiyon olarak Süper Amatör Ligine Yükseldi

SAMSUN Bölgesi 1. Amatör liginde ligin bitmesine iki hafta kala 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle alan Bafra 1453 Fetihspor Şampiyon olarak Samsun Bölgesi Süper Amatör Ligine yükselme başarısı gösterdi. 

Kulüp Başkanlığı yanı sıra Teknik Direktörlüğü sürdüren Berati Kara, bu zorlu yollara kolay gelinmediğini, zorlukları aşarak geldik. 

Bu başarıda emekleri  Yardımcı hocalarım Yusuf Erkan Aydın ve Kadir Can Yıldız ile futbolcu kardeşlerime çok teşekkür ediyorum. 

Bafra 1453 Fetihspor Kulübü takımını oluşturan top koşturan futbolcu kardeşlerimizin çoğu Bafralı. Buda bize ayrı bir keyif veriyor, onların bu başarıyı elde etmeleri. Kara, bu yıl 12 resmi maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyetle 29 puanla ligin bitmesine iki hafta kala Şampiyonluğunuzu ilan ederek Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligine çıkmanın mutluluğunu takım olarak yaşıyoruz dedi  

Bafra 1453 Fetihspor Kulübünün Başkanı ve Teknik Direktörü Berati Kara, Kulübümüze maddi ve manevi desteklerini hiç bir zaman esirgemeyen Hüseyin Toduk ve Cem Dere'ye de takımım adına çok teşekkür ediyoruz, onların da maddi ve manevi destekleri güçümüze güç kattı.
 
Kara, bir Bafra takımının Samsun Bölgesel Süper Amatör Ligi'nde boy gösterecek olması da ayrı bir güç olacak Baframız adına. Kara, İnşallah 2023 - 2024 Futbol sezonunda Bafraspor, Bafra FK ve Bafra 1453 Fetihspor olarak lige damga vurup futbol şehri olan Baframıza yakışır olan ilk olarak  Bölgesel Bal Liginde görürüz. Daha sonra Profosenel lig de boy gösteren Bafra adını duyuracak takım olur onun temennisinde bulundu.

Kara, Bafra 1453 Fetihspor olarak her şeyin yeni başladığını bundan sonra futbol adına ne yakışıyorsa onu yapmaya çalışacaklarını söyledi.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 4
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Balkondan düşen Genç Hastanede hayatını kaybetti Önceki Haber

Balkondan düşen Genç Hastanede hayatını...

Ak Parti Seçim Zaferini Samsun'da Çoşkulu Bir Kalabalıkla KutladıSonraki Haber

Ak Parti Seçim Zaferini Samsun'da Çoşkul...

Yorum Yazın