Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Eski İlçe Başkanı Şevki YILMAZ Milletvekili A.Adayı

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Cumhuriyet Halk Partisi Bafra Eski İlçe Başkanı Şevki YILMAZ Milletvekili A.Adayı

Eski Bafra CHP İlçe Başkanı iş insanı Şevki Yılmaz Cumhuriyet Halk Partisinden adaylık adaylığı açıklamasını gövde gösterisi ile yaptı. Şevki Yılmaz’ın aday adaylığı açıklama programı Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Binası önünde gerçekleşti. Aday adaylığı açıklama programına Samsun CHP İl Başkanı Fatih Türkel, CHP Bafra yöneticileri ve çok sayıda partili katıldı. Program, İlçe Başkanı Vahit Perçin’in açılış konuşması ile başladı. Perçin’in konuşmasından sonra kürsüye Şevki Yılmaz çıktı.“Biz seçime girmeden zaten kazanmışız. Sevildiğimi biliyordum ama bu kadar da sevildiğimi bugün daha fazla anladım.” diyerek konuşmasına başlayan Şevki Yılmaz, “Cumhuriyet Halk Partisine gönül verdim. İnşallah bundan sonra da çıkacağımız yolda genel merkezimiz uygun görürse inşallah milletvekilliği nasip olursa birlikte olacağız.” dedi.

CHP yolculuğu ve görevleri hakkında bilgiler veren Şevki Yılmaz, “Değerli dostlar Şevki Yılmaz 1968 doğumlu Örencik köyünden. İlkokulu Örencik köyünde okuyan sonra gençlik yıllarında 18 yaşında Cumhuriyet Halk Partisi’ne üye olan bir arkadaşınızım. İlk olarak gençlik kollarında görev yaptıktan sonra Şevki Yılmaz’da dediler ki bir ışık var biz buna hemen ilçe yönetimine alalım. Ben 5 yıl ilçe yönetiminde görev yaptıktan sonra ilçe başkanlığına aday oldum ve ben bu görevi 10 yıl yaptım. Ondan sonra yetmedi Şevki Yılmaz’a. Şu andaki mevcut Başkan Fatih Bey ile birlikte İl Başkan Yardımcılığına geldim. Sonra bu da bize yetmedi, aday adayı olalım dedik ve aday adayı olmak için de sizin karşınıza geldim.” şeklinde konuştu.

CHP KAZANIRSA BİZ KAZANACAĞIZ

CHP Samsun Milletvekili Aday Adayı Şevki Yılmaz sözlerine şöyle devam etti:“Değerli dostlarım Allah nasip ederse eğer Bafra bölgesinden Cumhuriyet Halk Partisi eğer bizi çıkarabilirse ben değil biz gideceğiz Ankara’ya. Size söz veriyorum söz. Cumhuriyet Halk Partisi iktidara geldiğinde çiftçi kazanacak, esnafımız kazanacak, emeklimiz kazanacak, memurumuz kazanacak. Bafra’mız kazanacak diyorum.”

ŞEVKİ YILMAZ DAHA ÇOK OY ALACAĞI İÇİN ADAY OLDUM

Samsun Milletvekili aday adayı Şevki Yılmaz, “Niye aday adayı oldum? Çiftçi için aday adayı oldum, esnaf için aday adayı oldum. Biliyorum ki Cumhuriyet Halk Partisi'ne Bafra'da Şevki Yılmaz iktidar yolunda daha fazla oy alacağını bildiğim için aday adayı oldum.” diye söyledi.

BÜTÜN BELEDİYELERİ DE ALACAĞIZ

Değerli arkadaşlarım Bafra oldu mega bir köy, Sevgili Başkanım 5 yıldır burada görevde. Allah nasip eder ise 14 Mayıs'ta iktidara geldiğimiz gün 31 Mart'ta da onu indirmekte nasip olacak. Bafra’ya buradan söz veriyorum. Belediyeyi alacağız, belediyeleri alacağız. Yakakent’ten başlayacağız. Buradan Milletvekili olursam, söz veriyorum, sizlerin huzurunda söz veriyorum, belediyelere ambargo koyacağız arkadaşlar.

UYUM İÇİNDE ÇALIŞACAĞIM

Milletvekili olursam Allah nasip ederse uyumlu çalışmalar içinde olacağım. Ticaret Odasının sorunu varsa onları boynumun borcuymuş gibi Ankara'da meclise taşıyacağım. Ziraat Odasının bir sorunu olduğunda onların sorunu benim sorunum, Bafra'nın sorunu diyeceğim onlara Meclis’te yol bulacağım. Bafra bugüne kadar sahipsiz kaldı ama bu saatten sonra Şevki yılmaz var.

14 MAYIS’A KADAR DURMAK BİZE HARAM OLSUN

Değerli Genel Başkanım çıkmış olduğu yolda Allah nasip ederse Cumhurbaşkanı adayı değil Cumhurbaşkanımız olacak. Ben bunu bugün burada gördüm. Ben bugün buna inandım. Sizin de inanmanızı istiyorum ve geçecek gündüz 14 Mayıs’a kadar durmak bize haram olsun.

BİRLEŞE BİRLEŞE BÜYÜYECEĞİZ

Sevgili arkadaşlarım ben lafı çok uzatmak da istemiyorum ama sizi de gördüm bırakmak istemiyorum. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Cumhuriyet Halk Partisini iktidara taşıyacağımız şu 50 gün içinde tek başıma Şevki Yılmaz bir şey yapamaz. Sizlere ihtiyacım var, sizlere ihtiyacım var. Birleşe, birleşe büyüyeceğiz. 14 Mayıs’ta iktidara geleceğiz.

BAFRALI BİRİNİ MİLLETVEKİLİ YAPMADAN ÖLMEK BANA HARAM OLSUN

Benim Söylemeden geçemedim bir sloganım var. Onu da söyleyeyim: Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmadan, Bafra Belediyesini de almadan, Genel Başkanımızı Cumhurbaşkanı yapmadan Cumhuriyet Halk Partisi'ni iktidar yapmadan, Bafralı birini de milletvekili yapmadan ölmek bana haram olsun. Sizlere katılımınızdan dolayı çok teşekkür ediyorum. Bugün beni burada yalnız bırakmayan, işi olup gelemeyen herkese sevgiler, saygılar diliyorum çok sağ olun, diyerek sözlerini tamamladı.

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
BAŞKAN KILIÇ ' TAN AŞ DAĞITIM NOKTALARINI ZİYARETÖnceki Haber

BAŞKAN KILIÇ ' TAN AŞ DAĞITIM NOKTALARI...

Danıştay Üyesi Osman Tural Samsun Milletvekilliği için Aday Adayı OlduSonraki Haber

Danıştay Üyesi Osman Tural Samsun Millet...

Yorum Yazın