1930 Bafraspor Bal Ligine Yükselme adına Son Şansı Play Offtaki Maç olacak

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
1930 Bafraspor Bal Ligine Yükselme adına Son Şansı Play Offtaki Maç olacak

1930 Bafraspor Bal Ligine Yükselme adına Son Şansı Play Offtaki Maç olacak


Samsun Süper Amatör  Bölgesel Bal Ligine yükselme maçlarının 10. haftasında  1930 Bafraspor, Tekkeköyspor'u  Furkan Sefa(2) ve Mahmutcan'nın golleriyle 3-0 mağlup etmesine rağmen bu skor Bölgesel Bal  Ligine direk yükselmesine yeterli olmazken, Bal Liginden bir takımla  Play Off maçı sonrası belli olacak.

Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının sersinin 10. haftasında son maçında Bafraspor, Bafra Şehir Stadyumunda Samsun Tekkeköyspor'u konuk etti.


İlk yarıya rakibine göre iyi başlayan ev sahibi Bafraspor oldu.Bafraspor başarılı futbolcusu Furkan Sefa'nın 13 dakika da attığı golle karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bafraspor golü bulmasına rağmen istediği futbolu saha yansıtamadı. Buna rağmen Bafraspor 42 dakika da Mahmutcan ile bulduğu golle karşılaşmada durumu 2-0 getirdi. 


İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca Bafraspor soyunma odasına 2-0 üstün giren taraf oldu. 


İkinci yarıda her iki takımda vasatın altında futbol sergiledi. İki takım da gol pozisyonu üretme konusunda çokta başarılı olmazken Bafraspor Mehmet,Furkan ve  Mümin ile rakip kalede etkili olmaya çalıştı. 

Cılız gelişen Tekkeköyspor ataklarında ise bir sonuç çıkmazken, maçta son sözü yine Bafraspor söyledi.

Bafraspor 78. dakika yine sahneye Furkan Sefa çıkarken, kendisinin ikinci takımın üçüncü golünü kaydederken karşılaşmada durum 3-0 geldi.

Bu golde maçın skorunu tahin ederken, bir kulağı Termespor - Alaçamspor maçında olan Bafraspor oradan da istediği sonuç çıkmayınca Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off serisi maçlarında Alaçamspor'un arkasında ligi 2. bitirerek Umutlarını Bölgesel Bal Liginden gelecek bir takımla oynayacağı maç sonrası belli olacak. 

Bir maç üzerinden oynanacak maçta Bafraspor Bölgesel Bal Liginden gelen takımı yenerse Çok arzuladığı istediği Bölgesel Bal Ligine çıkan ikinci takım olacak, yada yine Samsun Süper Amatör Ligi'nde yoluna devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
  • 1
    SEVDİM
  • 1
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
Alaçamspor Bal Ligi'nde Önceki Haber

Alaçamspor Bal Ligi'nde 

Avukat Süleyman Karagöz Vefat EttiSonraki Haber

Avukat Süleyman Karagöz Vefat Etti

Yorum Yazın