Alaçamspor Bal Ligi'nde 

  • Yazdır
  • A
    Yazı Tipi
  • Yorumlar
Alaçamspor Bal Ligi'nde 

Alaçamspor Bal Ligi'nde 

Samsun Süper Amatör Liginden Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının sersinin 10. haftasında Alaçamspor Şampiyonluğunu ilan ettiği maçta deplasmanda misafir olduğu zorlu Termespor karşısında 90 dakika Oğuzhan Bekçi'nin attığı kritik golle rakibi ile 1-1 berabere  kalarak kendisine yeterli olan 1 puanı hanesine yazdırarak 1968'den beri Amatör liglerde boy gösteren Alaçamspor  Bölgesel Bal Ligine direk olarak  yükseldi 

Bölgesel Bal Ligine yükselme Play Off maçlarının sersinin ikinci devrenin son 10.cu haftasında  Alaçamspor deplasmanda zorlu  Termespor'a konuk oldu.

Her iki takımda oyuna kontrollü başladı. Orta saha da geçen ilk yarısında orta da olan oyun sonucu da her iki takımda üretken olamazken gol da bulamayınca soyunma odasına 0-0 eşitlikle girdi. 

İkinci yarıya kendi saha ve seyirci avantajını kullanan Termespor Alaçamspor kalesinde gol pozisyonları üretirken gol bulamadı.

Alaçamspor ise Termespor kalesinde Celil Kurt ve Gökhan ile gol pozisyonu üretirken golle neticelendiremedi.  

Dakikalar 85 gösterirken, Termespor kazandığı penaltı sonrası gol bulunca karşılaşmada 1-0 öne geçti. Bu dakikadan sonra Alaçamspor Termespor karşısında beraberlik için yüklendi. Bunun meyvesini de Oğuzhan Bekçi'nin  90 dakika attığı kritik golle alırken karşılaşmada durum 1-1 geldi. 

Bu golden sonra uzatmalarda her iki takımdan gol sesi çıkmayınca kendisine 1 puan yeterli olan Alaçamspor gurubunu  lider tamamlayarak Bölgesel Bal Ligine direk çıkan takım oldu.
Alaçamspor Teknik heyeti futbolcular Kulüp Başkanı Özcan Nazım Yönetimi ile hiç bir maçta takımını yalnız bırakmayan destekleriyle ateşleyen cefakar  taraftarıyla çoşkuyla kutladı.

Maç sonrası kısa açıklama yapan Alaçamspor Teknik Direktörü Ahmet Karadağ, bu ekip çalışmasının meyvesidir. Sezon başından beri hattimizi hep  bilerek oynadık. Futbolcularımız her oynadığı güzel futbolu sonuçlara yansıttı. Karadağ, bu büyük  başarı Kulüp başkanımız Özcan Nazım, Yönetimi, Teknik Heyet Futbolcularımız cefakar taraftarımız, şehir ve şehir dışında bizleri maddi manevi destek veren herkezin. 

Biz onlarla birlikte büyük bir Aile olarak Alaçamspor'umuzu Bölgesel Bal Ligine çıkarmanın mutluluğunu yaşıyoruz dedi.

 

Anahtar Kelimeler:
  • 0
    SEVDİM
  • 0
    ALKIŞ
  • 0
    KOMİK
  • 0
    İNANILMAZ
  • 0
    ÜZGÜN
  • 0
    KIZGIN
  Şehit Polis Ramazan ARSLAN Şehadetinin 13.Yılında Kabri Başında AnıldıÖnceki Haber

  Şehit Polis Ramazan ARSLAN Şehadetinin...

1930 Bafraspor Bal Ligine Yükselme adına Son Şansı Play Offtaki Maç olacakSonraki Haber

1930 Bafraspor Bal Ligine Yükselme adına...

Yorum Yazın